Utvecklare

20 maj, 2020

Inledning

Vi behöver förstärka vår konsultavdelning med en utvecklare som har rätt driv.

Position / Titel

Konsult / Utvecklare på heltid, provanställning kan förekomma.

Arbetsbeskrivning

I din arbetsroll utvecklar du våra tjänster inom driftsäkerhet och tjänsteövervakning. Arbetet kan komma att innebära resor inom Sverige och vi tillhandahåller då självklart en förmånsbil om du har körkort. Då vissa av våra uppdrag kräver en registerkontroll kommer bl.a. ditt belastningsregister att kontrolleras inför en eventuell anställning.

Varför arbeta på Metricio

Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul! Våra anställdas idéer och erfarenheter är en viktig del av företagets utveckling. Stämpelklockor är inte vår grej, alla människor presterar som bäst olika tider på dygnet. Med det vi kallar ”förtroendetid” ansvarar du själv för att kunder och uppdrag sköts på bästa sätt under din arbetstid. Vårt förmånspaket för våra anställda är i toppklass – där ingår bl.a. tjänstepensionsavtal, valfria arbetsverktyg (så som dator, mobiltelefon etc.), träningskort, utbildningsresor, konferenser och kickoffer.

Din profil

I första hand söker vi rätt typ av person som är nyfiken och har ett stort teknikintresse. Vi ser gärna att du har en utbildning eller annan bakgrund inom IT-branschen där du lärt dig att behärska följande områden:

  • Förståelse för koncepten databas, klient/server
  • Kunskaper inom ett eller flera moderna programmeringsspråk
  • Vana att jobba i Windows och Linuxmiljöer
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Eftersom vi lyder under säkerhetsskyddsavtal hos de flesta av våra kunder krävs det att du är svensk medborgare.

Meriterande kunskapsområden

Vi arbetar i en värld där tekniken ständigt förändras och vi ser gärna att du i någon form har kommit i kontakt med eller behärskar följande områden:

  • Python, JavaScript, HTML
  • Virtualiseringsplattformar såsom Docker, VMWare
  • Molnplattformar såsom Amazon AWS, Google Cloud, IBM Cloud
  • Webserviceintegrationer och API:er

Start

Start enligt överenskommelse.

Kontakt

Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@metricio.se, vi ser fram emot din ansökan!

Känner du någon som skulle passa? Dela gärna!

Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email

Metricio är ett ungt och agilt företag med många års branscherfarenhet. Våra konsulter och utvecklare jobbar inom flera områden och vi har stort fokus på Cloud-tekniker där vi utvecklar och erbjuder lösningar till våra kunder. Vi har ett stort kontaktnät inom de flesta branscher. Våra lösningar använder den absolut senaste tekniken inom Cloud och Infrastruktur.