Spontanansökan

Har du ett specialområde du brinner för? Tveka inte att kontakta oss!

14 januari, 2019

Sitter du och funderar vad som finns där ute, är gräset grönare på andra sidan? Vi letar ständigt efter nya stjärnor inom våra teknikområden. Vi tror att du med din unika kunskap och spännande idéer förbättrar vårt företag och förädlar våra tjänster. Vi tror att du har viljan och tillsammans med oss potentialen att bli bäst inom just ditt område.

Varför arbeta på Metricio

Vi är i grunden ett IT-konsultbolag. Våra konsulter jobbar inom flera områden och vi har stort fokus på Cloud-tekniken där vi utvecklar och erbjuder lösningar till våra kunder. Vårt förmånspaket för våra anställda är i toppklass – där ingår bl.a. bra tjänstepensionsavtal, valfria arbetsverktyg (så som dator, mobiltelefon etc.), träningskort, utbildningsresor, konferenser och kickoff:er. Vi lyssnar på våra anställda och tar gärna emot förlag på förbättringar när det gäller arbetsmiljö och förmåner.

Vi älskar teknik och innovation och detta återspeglas i de lösningar vi producerar.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss, du binder inte upp dig för något. Kan vi inte ta det hela vägen till anställning är vi båda en erfarenhet och en kontakt rikare. Välkommen att höra av dig!

Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@metricio.se.

Känner du någon som skulle passa? Dela gärna!

Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email

Metricio är ett ungt och agilt företag med många års branscherfarenhet. Våra konsulter och utvecklare jobbar inom flera områden och vi har stort fokus på Cloud-tekniker där vi utvecklar och erbjuder lösningar till våra kunder. Vi har ett stort kontaktnät inom de flesta branscher. Våra lösningar använder den absolut senaste tekniken inom Cloud och Infrastruktur.