Sommarjobb? Timanställd utvecklare

20 maj, 2020

Inledning

För dig som fortfarande studerar och vill praktisera dina kunskaper i skarpt läge erbjuder vi möjlighet till en timanställning eller extrajobb under din utbildning. Vi ser detta som en inkörsport till ev. tillsvidareanställning efter studierna.

Position / Titel

Timanställd utvecklare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer få arbeta med väl avgränsade teknikpaket (exempelvis prototyper) där vi tillsammans bestämmer omfattningen på arbetet, du kan därefter planera ditt arbete själv när det passar i din studiesituation.

Varför arbeta på Metricio

Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul! Våra anställdas idéer och erfarenheter är en viktig del av företagets utveckling. Stämpelklockor är inte vår grej, alla människor presterar som bäst olika tider på dygnet. Med det vi kallar ”förtroendetid” ansvarar du själv för att kunder och uppdrag sköts på bästa sätt under din arbetstid. Vårt förmånspaket för våra anställda är i toppklass – där ingår bl.a. tjänstepensionsavtal, valfria arbetsverktyg (så som dator, mobiltelefon etc.), konferenser och kickoffer.

Din profil

I första hand söker vi rätt typ av person som är nyfiken och har ett stort teknikintresse inom IT så som exempelvis programmering, sociala medier och web-teknik. Eftersom vi lyder under säkerhetsskyddsavtal hos de flesta av våra kunder krävs det att du är svensk medborgare.

Meriterande kunskapsområden

Vi arbetar i en värld där tekniken ständigt förändras och vi ser gärna att du i någon form har kommit i kontakt med eller behärskar följande områden:
  • Python, JavaScript, HTML
  • Virtualiseringsplattformar såsom Docker, VMWare
  • Molnplattformar såsom Amazon AWS, Google Cloud, IBM Cloud
  • Webserviceintegrationer och API:er

Start

Start enligt överenskommelse.

Kontakt

Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@metricio.se, vi ser fram emot din ansökan!

Känner du någon som skulle passa? Dela gärna!

Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email

Metricio är ett ungt och agilt företag med många års branscherfarenhet. Våra konsulter och utvecklare jobbar inom flera områden och vi har stort fokus på Cloud-tekniker där vi utvecklar och erbjuder lösningar till våra kunder. Vi har ett stort kontaktnät inom de flesta branscher. Våra lösningar använder den absolut senaste tekniken inom Cloud och Infrastruktur.