Konsult inom monitorering och automation

Är du vår nya konsult inom monitorering och automation?

8 december, 2020

Vi söker en konsult med stort IT-Intresse som vill växa med oss!

 

Metricio är ett snällt IT-bolag som erbjuder konsulttjänster inom driftsäkerhet och tjänsteövervakning. För att fortsätta på vår tillväxtresa behöver vi stärka upp vår konsultavdelning med konsulter inom monitorering och IT-automation. Vi söker därför dig med några års erfarenhet inom detta område och som har drivet att hjälpa våra kunder med din expertis. Du kommer att jobba både i projekt och enskilt men alltid tillsammans med oss.

Position

Konsult på heltid.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som konsult inom monitorering och IT-automation hos våra kunder i Sverige och Norden. I din arbetsroll hjälper du våra kunder att utveckla sina tjänster inom driftsäkerhet och tjänsteövervakning. Arbetet kan innebära resor inom Sverige (vi tillhandahåller självklart en förmånsbil). Då vissa av våra uppdrag kräver en registerkontroll kommer ditt belastningsregister att kontrolleras inför en eventuell anställning.

Varför arbeta på Metricio

Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul! Våra anställdas idéer och erfarenheter är en viktig del av företagets utveckling. Vårt förmånspaket för våra anställda är i toppklass – där ingår bl.a. tjänstepensionsavtal, arbetsverktyg (dator, mobiltelefon etc.), träningskort, utbildningsresor, konferenser och kickoffer.

Vi söker en person med följande profil

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för IT, du navigerar vant i olika typer av operativsystem och förstår deras uppbyggnad. Nätverk har du lekt med sedan barnsben. Vi tror också att man i dina hobbies kan se att du brinner för IT och automation. Du är en trevlig person, lätt att umgås med och dina nördiga sidor tittar ofta fram precis som de gör hos oss. Utöver detta ser vi gärna att du har följande kunskaper:

– God kunskap om olika operativsystem och nätverksteknologier
– Vana att jobba i Unix- och Linux-miljöer
– Erfarenhet inom databaser
– Vana av programmering och utveckling
– Goda kunskaper i svenska och engelska
– Svenskt medborgarskap är ett krav då vi lyder under säkerhetsskyddsavtal
– B-körkort

Meriterande kunskapsområden

– Erfarenhet inom IBM Tivoli Netcool produkterna
– Erfarenhet av Zabbix
– Programvaruutveckling i ex Perl, Javascript, HTML
– WebService integrationer och API:er
– Erfarenhet inom ELK Stacken

Start enligt överenskommelse.

Kontakt

Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@metricio.se, vi ser fram emot din ansökan!

Känner du någon som skulle passa? Dela gärna!

Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email

Metricio är ett ungt och agilt företag med många års branscherfarenhet. Våra konsulter och utvecklare jobbar inom flera områden och vi har stort fokus på Cloud-tekniker där vi utvecklar och erbjuder lösningar till våra kunder. Vi har ett stort kontaktnät inom de flesta branscher. Våra lösningar använder den absolut senaste tekniken inom Cloud och Infrastruktur.