Ekonomiassistent på deltid

20 maj, 2020

Inledning

Vi söker en person som på deltid / timme kan hjälpa oss med vår bokföring, fakturering och ekonomi. Vi ser gärna att denna person är under utbildning eller precis genomgått en utbildning i företagsekonomi och vill prova sina vingar i ett ungt spännande företag. Möjlighet till att växa inom företaget är stor för rätt person. Du kommer att bli en del av vårt team och vi vill gärna ge rätt person möjligheten att växa inom företaget för att i framtiden kunna axla en större roll på heltid.

Position / Titel

Ekonomiassistent på deltid  20 %.

Arbetsbeskrivning

Du kommer hjälpa oss med bokföring, fakturering och ekonomi. Om du vill växa inom företaget har vi ett stort behov av hjälp inom marknadsföring, profilering och försäljning.

Varför arbeta på Metricio

Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul! Våra anställdas idéer och erfarenheter är en viktig del av företagets utveckling. Stämpelklockor är inte vår grej, alla människor presterar som bäst olika tider på dygnet. Med det vi kallar ”förtroendetid” ansvarar du själv för att kunder och uppdrag sköts på bästa sätt under din arbetstid. Vi förser dig med rätt arbetsverktyg och ser gärna att du medverkar på företagsaktiviteter som t.ex. kickoffer

Din profil

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom utbildning eller annan anställning där du lärt dig att behärska följande områden:

  • Företagsekonomi

Eftersom vi lyder under säkerhetsskyddsavtal hos de flesta av våra kunder krävs det att du är svensk medborgare.

Meriterande kunskapsområden

  • Visma eEkonomi
  • Marknadsföring
  • Sociala medier

Start

Start enligt överenskommelse.

Kontakt

Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@metricio.se, vi ser fram emot din ansökan!

Känner du någon som skulle passa? Dela gärna!

Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email

Metricio är ett ungt och agilt företag med många års branscherfarenhet. Våra konsulter och utvecklare jobbar inom flera områden och vi har stort fokus på Cloud-tekniker där vi utvecklar och erbjuder lösningar till våra kunder. Vi har ett stort kontaktnät inom de flesta branscher. Våra lösningar använder den absolut senaste tekniken inom Cloud och Infrastruktur.